Wel een klus, maar (u bent) geen klusser?

Waar vindt u de juiste vakman?


Wat te doen met uw klus?De klus ligt al lange tijd te wachten, maar u ziet op tegen de kosten. Of u wilt wel beginnen met klussen, maar weet niet de juiste klusser te vinden. Want heeft u nou alleen een aannemer nodig, of juist ook een schilder, én een timmerman én een klusjesman, of welke vakman dan ook?


Biedplaats.nl een website van formaatZou het niet mooi zijn als er een plaats zou zijn waar u uw klus of klussen vrijblijvend en gratis zou kunnen aanmelden en waar verschillende vakmensen u zouden kunnen adviseren? Of waar vakmannen (klusjesmannen, timmermannen, tuinmannen, schilders, aannemers etc) een bod zouden kunnen uitbrengen op uw klus of klussen? Vrijblijvend en gratis. En dat u vervolgens een keuze maakt? Op basis van beoordelingen van andere opdrachtgevers.
De beste klusser voor uw klus dus!Deze plaats is er; Biedplaats.nl is een website voor klus en klussers. Opdrachtgevers plaatsen hun klus, vakmannen doen een bod. Na het uitvoeren van de klus plaatst de opdrachtgever een beoordeling, die andere opdrachtgevers weer helpt bij het maken van de juiste keuze. Voor opdrachtgevers is de website helemaal gratis, vakmannen betalen maandelijks een klein bedrag om te mogen bieden op de geplaatste klussen.


Ga nu naar biedplaats.nl en plaats uw klus